Wie zijn wij?

Graag stellen we ons voor, de oprichters van Live your life now. Met passie voor samenwerken en wederzijdse inspiratie, vonden wij elkaar en besloten we in 2022 onze krachten te bundelen en samen nog meer te gaan organiseren in samenwerkingsverbanden en co-creaties. We komen graag met je in contact als je ideeën hebt om samen te creëren.

Mark Graveleyn – Floralia Park

Mark Graveleyn is directeur van het Floralia park in Oosterhout, waar hij mensen begeleidt die tijdelijk of langdurig buiten het arbeidscircuit vallen. Mark is ook NLP coach en sinds 2020 richt hij zich met zijn gezin op het Autark leven; ze bouwen aan een zelfvoorzienende woonomgeving. Een omgeving waar ze niet afhankelijk zijn van nutsvoorzieningen en door middel van eigen teelt en fok op een gezonde en natuurlijke basis kunnen leven. Mark is graag bezig met persoonlijke groei en oriënteert zich op de verschillende vlakken binnen complementaire zorg. Hij is erg nieuwsgierig en laat zich graag uitdagen om andere inzichten te krijgen.

Hanneke Speekenbrink – who YOU are

Hanneke is energetisch (trauma)therapeut en fotograaf. Met haar bedrijf who YOU are en met haar community helpt ze mensen verbinden met zichzelf en met elkaar. Zodat je steeds meer jezelf kan zijn en dit ook kan (laten) zien. Ze werkt met alles wat voelbaar is in je lijf (inclusief het wennen hieraan en ontdekken hierin) en doet dit door middel van o.a. familieopstellingen en reiki.

Een van haar doelen is om passende zorg beter vindbaar en voor ieder toegankelijk te maken. Want er zijn zoveel zorgaanbieders en zoveel mensen die hulp zoeken, maar hoe vind je de juiste persoon om jou te ondersteunen? Tegelijkertijd is ze actief om zorgprofessionals (die ook mens zijn!) met elkaar te verbinden om elkaar te inspireren, reflecteren en ondersteunen. Ze richt zich op persoonlijke en professionele groei van met name zorgaanbieders en wil zelf (ook) haar leven lang blijven ontdekken, leren, groeien,… inspireren en geïnspireerd worden.

Gian Graveleyn

Gian is ontzettend creatief en ondernemend. Ze is van vele markten thuis en zelfs op de achtergrond is ze een grote aanwinst, door haar inzichten en ideeën en het vele achter-de-schermen-werk dat onmisbaar is.