Persoonlijke groei

Live your life now staat voor verbinding met jezelf en met elkaar en dus ook voor persoonlijke groei. We bieden verschillende mogelijkheden aan voor persoonlijke groei. Denk aan verbindende activiteiten zoals de Meet & Greet, intervisie, gebruik maken van een locatie voor je diensten, het organiseren van retraites, etc etc.

Innerlijke reis
Hier kun je meer informatie vinden over de truffelreizen.

Eerstvolgende data voor truffelreizen

25 mei truffelreis in de boomgaard in Hulten
28 september truffelreis in Hulten
12 oktober truffelreis in Hulten

Agenda
Op deze nieuwe website gaat nog een agenda komen. Tot die tijd kun je hier kun je een overzicht vinden van allerlei verbindende dingen die we (Mark Graveleyn en/of Hanneke Speekenbrink) organiseren bij Floralia Park in Oosterhout of daar vlakbij in Hulten.

Graag komen we met jou in contact over de verbindende activiteiten die jij aanbiedt of aan wilt bieden. We zetten Live your life now op als collectief om samenwerking te bevorderen waarmee we tegelijkertijd ieders persoonlijke en professionele groei willen bevorderen. We doen het samen.

Je bent welkom om contact met ons op te nemen. Graag zelfs. We staan altijd open voor een fijn gesprek om te sparren, idee├źn en inspiratie te delen en voor co-creaties.

Je bent welkom!

truffelreis