Meet & Greet

Wil jij anderen inspireren en zelf geïnspireerd worden?
Online én in real life mensen écht kennis laten maken met jou en met je dienst, dat is de Meet & Greet.

De Meet & Greet is een relaxte, laagdrempelige, gezellige en inspirerende manier om te connecten met andere complementaire zorgaanbieders in de omgeving. Het is voeding voor jezelf en voor je bedrijf. En ook mooie reclame voor je bedrijf, omdat je mensen écht kennis laat maken met jou en met je dienst.

Je bent welkom als spreker op een van de genoemde avonden. En natuurlijk ben je alle andere avonden welkom als publiek, om je te laten inspireren en om te connecten met de andere aanwezigen.

Kom jij op het podium?
Wil jij jouw unieke kracht breder uitdragen?
Wil jij laten zien wat jouw behandelingen voor mensen kunnen doen?
Werk jij in de complementaire zorg of op andere manier zorgend voor anderen?

Meld je dan nu aan als spreker voor een Meet & Greet en pak het podium in het Floralia Park. Je kunt iets vertellen over je dienst, maar je kunt het de mensen ook laten ervaren door ze mee te nemen in een mini-workshop of… wat zou jij willen delen met het publiek?

Waar?
De Meet & Greets zijn 19-21(.30)u bij Floralia Park in Oosterhout:
Beneluxweg 63
4904 SJ Oosterhout
De Meet & Greets zijn binnen, vlakbij het horeca-gedeelte.

Hoe ziet de Meet & Greet eruit?
Sinds de eerste Meet & Greet merken we hoe belangrijk (en leuk en inspirerend!) het is om het publiek te betrekken bij wat je vertelt. We vragen je dus om te zorgen voor een interactief gedeelte. Zo bestaat de Meet & Greet uit drie delen: een persoonlijk informatief gedeelte vanuit jou als spreker, vervolgens verzorg je een interactief deel en daarna is er ruim een uur gelegenheid om nader kennis te maken met elkaar, te connecten, na te praten.

Kosten
Als spreker op het podium zijn de kosten €50.
We maken graag reclame voor je, je kunt hiervoor een korte tekst (een of twee zinnen) en een portretfoto (liefst liggend) mailen. Hierover hebben we contact na je aanmelding. Tijdens de Meet & Greet kun je gebruik maken van de beamer. Er is horeca aanwezig.

Entree voor bezoekers is gratis, je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Het publiek wordt uitgenodigd via onze website, social media en lokale media (flyers, lichtkrant, etc). En door jouzelf ook in je eigen netwerk natuurlijk, zodat er elke keer ook weer nieuwe mensen bij de Meet & Greets komen kijken.

Wie is je publiek?
Mensen die steeds meer bewust willen gaan leven, zowel mentaal als fysiek. Die zich graag laten inspireren en kennis willen maken met (zorg-)aanbod in en rondom Oosterhout.

Programma
Elke 2e maandagavond van de maand van 19.00-21.00u met eventuele uitloop naar 21.30u.

Data

11 maart: Mark Graveleyn van Floralia park en Live your life now
Werk je hard aan je doel maar is er geen effect? Mark neemt je mee in zijn strategie hoe hij zijn droom omzet naar een doel en naar een gewenst effect.

8 april: Joost van Genugten van Buzzonder
Tijdens deze  bijeenkomst kun je erachter komen wat Joost heeft geïnspireerd om met Soundhealing te gaan werken, wat je er allemaal mee kan bereiken, en hoe je dit kan bereiken. En natuurlijk ga je ook een klanksessie ervaren! 

13 mei: Monique Stalenhoef
Zij laat oververmoeide moeders zien hoe ze door bewustwording weer rust en balans vinden met simpele, leuke en praktisch toe te passen oefeningen, visualisaties en tips. Zodat ze weer met volle aandacht kunnen genieten van hun gezin. 

10 juni: Lonneke Messelink

9 september: ivm Happy Life Festival (8 september) geen Meet & Greet

14 oktober: Liesbeth de Groot

11 november: Kim Hartveld

9 december:

Benieuwd naar vorige Meet & Greets?
Dit waren de sprekers. Je kunt hen opzoeken via hun eigen website.

13 maart:
Hanneke Speekenbrink – who YOU are
Hanneke is energetisch therapeut en fotograaf en neemt je deze avond mee in de wereld van energetisch werk en familieopstellingen.
www.whoYOUare.nl

10 april -> ivm pasen verplaatst naar 11 april:
Caroline Slotboom – Caroline Cares
Het is Caroline’s passie en missie om je te mogen begeleiden om jezelf “zo goed mogelijk in je vel” te laten zitten op alle gebieden.
www.carolinecares.nl

8 mei:
Anita Bon – Zenssage – holistisch massage therapeut 
www.zenssage.nl

12 juni:
Elsbeth Kuysters – psycholoog en schrijfster van het boek ‘Moederhart vol rouw en liefde’.
Ze spreekt over mentale gezondheid jongeren en zinvol voortleven na het groot verlies van haar dochter.
www.elsbethkuysters.nl

10 juli:
Ilonka Oomen en Bianca Wijngaardsgeven een presentatie over Ilonka’s bundel met thema’s als angst-/dwangstoornis, autisme, dementie, intuïtief schrijven en geloof en homoseksualiteit.
https://ilonkaoomen.wixsite.com/website
www.biancawijngaards.nl

9 oktober:
Miriam Hessling
Over het maken van onconventionele keuzes, emotionele worstelingen en het ontdekken van nieuwe wegen na haar kanker diagnose. Dit gaat niet alleen over haar persoonlijk reis; het gaat over de kracht om te durven kiezen voor wat je diep van binnen voelt, zelfs als anderen dat niet begrijpen. Het gaat over hoe ze steeds weer terugging naar mijn diepste innerlijke vertrouwen en daarbij de grenzen van het rationele denken overstegen heb…
www.heartinsight.nl/

13 november:
Diana Schaaf-Booij van Maryla Dienstverlening
Over de kracht van woorden en hun betekenis. In de negatieve én positieve zin van het woord (-; Wat vertel je jezelf en wat vertellen onze kinderen zichzelf? Diana heeft een kaartenset ontwikkeld vanuit haar missie om kinderen te helpen in hun kracht te (blijven) staan en vertrouwen in zichzelf te hebben.
www.maryla.nl

11 december:
Emmy Soplantila van Essential Connection
‘Remember who you are’. Over self-empowerment voor een beter leven voor jezelf én anderen, vooral wanneer je op zielsmissie bent.
www.essentialconnection.nl