Happy Life Festival

Sinds 2018 gaan we met onze festivals voor verbinding en samen zijn in de open lucht, helemaal jezelf zijn en genieten. En dat in een open, sfeervolle en relaxte omgeving van het Floralia Park in Oosterhout. 

Ook in 2024 organiseren we weer een Happy Life Festival: op 7 september.
We hebben een kersvers team van vrijwilligers, met nog een paar teamleden van vorig jaar. We kunnen nog meer hulp gebruiken in de organisatie en communicatie, want het is erg veel werk.

Wil je kijken wat jij kunt betekenen in de organisatie, promotie of wat dan ook voor Happy Life Festival? Neem je even contact met ons op per mail?
Je bent welkom.

Aanmelden als standhouder
Hier kun je je aanmelden als standhouder voor Happy Life Festival 2024. De kosten voor een kraam en tent zijn net als vorig jaar respectievelijk €99 en €149 inclusief btw, die aftrekbaar is voor je bedrijf.
Let op: het aanmelden gaat via een aparte website. Vorig jaar is onze website gehackt, sindsdien maken we gebruik van de webshop van Hanneke (who YOU are), een van onze teamleden.

We houden je op de hoogte
Via de Happy Life Festival facebook en instagram houden we je op de hoogte. Ook kun je hier natuurlijk terugblikken op voorgaande jaren, leuk!

Gratis toegang
Als bezoeker hoef je je niet aan te melden voor het festival.
Er is gratis toegang bij de maandelijkse Meet & Greets en bij het festival op 7 september.

Voor wie?
Ben je op zoek naar meer begrip, respect, verbinding en contact? 
Ben jij ook in de drukke en roerige maatschappij van vandaag op zoek naar meer rust, vrijheid, tijd om te genieten en wil je hier meer over weten? Ben je vastbesloten om op de een of andere manier iets aan je uitdagingen te doen, maar weet je misschien nog niet zo goed hoe je dit moet doen? Vind je het fijn om gelijkgestemden op te zoeken, het niet meer alleen te hoeven doen en dus samen sterker te staan?

Dan is het Happy Life Festival iets voor jou! En onderweg hier naartoe ook de maandelijkse Meet & Greets! Lees hieronder meer hierover…

Aanmeldingen via website van who YOU are
De aanmeldingen lopen iets anders dan je misschien van ons bent gewend, want helaas zijn vorig jaar onze website en mailadres gehackt. Hierdoor hebben we een andere oplossing moeten vinden om toch een 4e en 5e editie van het Happy Life Festival te kunnen neerzetten. Gelukkig kwam mede-organisator Hanneke Speekenbrink met de oplossing om alle aanmeldingen via haar bedrijf who YOU are te laten verlopen, waardoor alles toch door kan gaan. Fijn!

Happy Life Festival

Dit GRATIS FESTIVAL is er voor jong en oud.

Wij willen iedereen graag een heerlijke dag geven waarbij jij je laat verwennen, tips en inspiratie opdoet bij onze standhouders, luistert naar een workshop en/of lezing, lekker de voetjes van de vloer of gewoon even geniet van de muziek, de natuur, het eten en het drinken!

Wat kun je verwachten?
Op het Happy Life Festival worden kosteloos lezingen en workshops aangeboden, in het licht van het festivalthema van het jaar en er zijn kramen en tenten waar allerlei moois wordt aangeboden.

Gratis toegang
Het Happy Life Festival is vrij toegankelijk voor het publiek.

This image has an empty alt attribute; its file name is Logo-HLF.png

Hieronder kun je terugkijken naar HLF 2023.
Programma 2023

Tijdens het Festival krijg jij de mogelijkheid om gedurende de dag jouw bedrijf te promoten en jouw producten, diensten en/of kleine workshops aan te bieden op de Foodmarkt of Festivalmarkt.
Op het Festivalterrein zetten wij diverse kramen en Easy Up tenten neer die jij kan inrichten zoals jij wilt.

Aangezien wij het Festival een uniek karakter willen geven, zijn wij heel benieuwd op wat voor wijze jij zou willen bijdragen én mee wilt geven aan de bezoekers. Op eerdere edities mochten wij al 1500-3000 bezoekers verwelkomen én dit jaar verwachten we zeker weer zo’n prachtige opkomst.

De standplaatsen zullen worden bezocht van 10:00 – 18:00 uur. Daarna is er voor iedereen een Afterparty van 18:00 – 20.00 uur. Het adres van het evenement is: Floralia Park, Beneluxweg 63, 4904 SJ Oosterhout

Kosten voor een standplaats
– Easy Up Tent 3 x 3 m incl. vloerdelen, 2 zijwanden met raam, achterwand en voorkant met rits | € 149 incl. BTW.  Extra handig voor behandelingen, sessies en/of kleine workshops (de tenten worden verder kaal opgeleverd, zodat jij deze kunt inrichten zoals jij wilt)
– Kraam 4 m x 80 cm met afdak | € 99 incl. BTW
(Je kunt deze kraam eventueel delen met een andere ondernemer, graag wel onderling regelen)
– Zonder stroom | alleen indien echt nodig mogelijk in overleg
– Water is te verkrijgen via 3 tappunten verspreid over het Festivalterrein
– Andere opties zijn bespreekbaar

Mocht jij jouw bedrijf willen promoten met een standplaats op het Happy Life Festival, dit jaar is vol, maar laat check vooral de Meet & Greets of neem contact met ons op over andere mooie dingen komend jaar.


De aanmeldingen lopen iets anders dan je misschien van ons bent gewend, want helaas zijn vorig jaar onze website en mailadres gehackt. Hierdoor hebben we op korte termijn een andere oplossing moeten vinden om toch een 4e editie van het Happy Life Festival te kunnen neerzetten. Gelukkig kwam onze lieve mede-organisator Hanneke Speekenbrink met de oplossing om alle aanmeldingen tijdelijk via haar bedrijf who YOU are te laten verlopen, waardoor alles toch door kan gaan. Super fijn toch!

Heb je nog vragen: mail ons dan op happylifefestivalnl@gmail.com

De workshops en lezingen zijn zo goed als geregeld, maar hier hebben we expres extra mogelijkheden voor gecreëerd. Namelijk op de Meet & Greets, elke maand bij Floralia Park. Een heel fijne aanloop naar het Festival, om zo al mensen te ontmoeten en je aan te melden als spreker om te delen wat jij hier komt brengen. In de vorm van een lezing of workshop, maar net wat bij jou past. Welkom!


Wil je meer ontdekken over het Happy Life Festival en de Happy Life Pre-Party op 17 juni of de maandelijkse Meet & Greets, check dan even onze Facebookpagina of klik op onderstaande banners om naar de Events te gaan.

We zien je graag op het Floralia Park te Oosterhout

Liefs Team Happy Life