Happy Life Festival

Jaarlijks organiseren we met een mooi team het Happy Life Festival voor iedereen die naast de alledaagse drukte op zoek is naar meer rust en tijd om te genieten.

Waar en wanneer?
Het Happy Life Festival 2023 is op 9 september 10-20u bij Floralia Park in Oosterhout:
Beneluxweg 63
4904 SJ Oosterhout

Voor wie?
Voor iedereen die in de drukke en roerige maatschappij van vandaag op zoek zijn naar meer rust, vrijheid, tijd om te genieten en daar meer over willen weten. Dit zijn mensen die vastbesloten zijn om op de een of andere manier iets aan hun uitdagingen te doen, maar wellicht nog niet zo goed weten hoe ze dit moeten doen. Die soortgelijken opzoeken en op die manier samen sterk staan en minder eenzaam. Mensen die op zoek zijn naar meer begrip, respect, verbinding en contact. 

Wat kun je verwachten?
Op het Happy Life Festival worden kosteloos lezingen en workshops aangeboden, in het licht van het festivalthema van het jaar en er zijn kramen waar allerlei moois wordt aangeboden.

Gratis toegang
Het Happy Life Festival is vrij toegankelijk voor het publiek.
Als spreker, aanbieder of standhouder kun je tegen betaling deelnemen, neem hiervoor even contact met ons op door je alvast aan te melden.

Aanmelden
Hier kun je je alvast aanmelden als geïnteresseerde voor het Happy Life Festival 2023. Dan nemen we contact met je op over wat er mogelijk is. Hoeveel kramen en tenten nog vrij zijn voor standhouders.

De workshops en lezingen zijn zo goed als geregeld, maar hier hebben we expres extra mogelijkheden voor gecreëerd. Namelijk op de Meet & Greets, elke maand bij Floralia Park. Een heel fijne aanloop naar het festival, om zo al mensen te ontmoeten en je aan te melden als spreker om te delen wat jij hier komt brengen. In de vorm van een lezing of workshop, maar net wat bij jou past. Welkom!