Happy Life Festival

Sinds 2018 gaan we met onze festivals voor verbinding en samen zijn in de open lucht, helemaal jezelf zijn en genieten. En dat in een open, sfeervolle en relaxte omgeving van het Floralia Park in Oosterhout. 

Ook in 2024 willen we weer een Happy Life Festival organiseren.

We gaan de komende maanden eerst een nieuw team om ons heen verzamelen. De meeste huidige teamleden hebben zich jarenlang actief ingezet als vrijwilliger, maar moeten helaas afhaken vanwege andere wensen of verplichtingen. Het is namelijk ontzettend leuk, en ook heel erg tijdrovend om zo’n festival te organiseren inclusief alles wat erbij komt kijken.

Wil je kijken wat jij kunt betekenen in de organisatie, promotie of wat dan ook voor Happy Life Festival? Neem je even contact met ons op? Dat mag via een aanmelding via de website of per mail.
Je bent welkom.

Of wil je je alvast aanmelden als deelnemer voor Happy Life Festival 2024? En informatie ontvangen over het hoe en wat als je deelnemer zou zijn? Dan kun je dat hier aangeven. Het gaat wel even duren voor je meer informatie kunt ontvangen, want we gaan eerst het team vormen en hebben dan pas tijd en mogelijkheid om het verder op te pakken, organiseren en communiceren.

Op de Happy Life Festival facebookpagina kun je veel foto’s en reacties vinden van het festival en de pre-party. Het was fantastisch!

Gratis toegang
Als bezoeker hoef je je niet aan te melden. Er is gratis toegang bij de Meet & Greets, pre-party en het festival.

Voor wie?
Ben je op zoek naar meer begrip, respect, verbinding en contact? 
Ben jij ook in de drukke en roerige maatschappij van vandaag op zoek naar meer rust, vrijheid, tijd om te genieten en wil je hier meer over weten? Ben je vastbesloten om op de een of andere manier iets aan je uitdagingen te doen, maar weet je misschien nog niet zo goed hoe je dit moet doen? Vind je het fijn om gelijkgestemden op te zoeken, het niet meer alleen te hoeven doen en dus samen sterker te staan?

Dan is het Happy Life Festival iets voor jou! En onderweg hier naartoe ook de maandelijkse Meet & Greets en de pre-party! Lees hieronder meer hierover…

Aanmeldingen via website van who YOU are
De aanmeldingen lopen iets anders dan je misschien van ons bent gewend, want helaas zijn vorig jaar onze website en mailadres gehackt. Hierdoor hebben we voor 2024 op korte termijn een andere oplossing moeten vinden om toch een 4e en 5e editie van het Happy Life Festival te kunnen neerzetten. Gelukkig kwam mede-organisator Hanneke Speekenbrink met de oplossing om alle aanmeldingen via haar bedrijf who YOU are te laten verlopen, waardoor alles toch door kan gaan. Super fijn toch!

Happy Life Festival

Dit GRATIS FESTIVAL is er voor jong en oud.

Wij willen iedereen graag een heerlijke dag geven waarbij jij je laat verwennen, tips en inspiratie opdoet bij onze standhouders, luistert naar een workshop en/of lezing, lekker de voetjes van de vloer of gewoon even geniet van de muziek, de natuur, het eten en het drinken!

Wat kun je verwachten?
Op het Happy Life Festival worden kosteloos lezingen en workshops aangeboden, in het licht van het festivalthema van het jaar en er zijn kramen en tenten waar allerlei moois wordt aangeboden.

Gratis toegang
Het Happy Life Festival is vrij toegankelijk voor het publiek.

This image has an empty alt attribute; its file name is Logo-HLF.png

De informatie van 2024 volgt over een paar maanden. Hieronder kun je terugkijken naar HLF 2023.
Programma 2023

Tijdens het Festival krijg jij de mogelijkheid om gedurende de dag jouw bedrijf te promoten en jouw producten, diensten en/of kleine workshops aan te bieden op de Foodmarkt of Festivalmarkt.
Op het Festivalterrein zetten wij diverse kramen en Easy Up tenten neer die jij kan inrichten zoals jij wilt.

Aangezien wij het Festival een uniek karakter willen geven, zijn wij heel benieuwd op wat voor wijze jij zou willen bijdragen én mee wilt geven aan de bezoekers. Op eerdere edities mochten wij al 1500-3000 bezoekers verwelkomen én dit jaar verwachten we zeker weer zo’n prachtige opkomst.

De standplaatsen zullen worden bezocht van 10:00 – 18:00 uur. Daarna is er voor iedereen een Afterparty van 18:00 – 20.00 uur. Het adres van het evenement is: Floralia Park, Beneluxweg 63, 4904 SJ Oosterhout

Kosten voor een standplaats
– Easy Up Tent 3 x 3 m incl. vloerdelen, 2 zijwanden met raam, achterwand en voorkant met rits | € 149 incl. BTW.  Extra handig voor behandelingen, sessies en/of kleine workshops (de tenten worden verder kaal opgeleverd, zodat jij deze kunt inrichten zoals jij wilt)
– Kraam 4 m x 80 cm met afdak | € 99 incl. BTW
(Je kunt deze kraam eventueel delen met een andere ondernemer, graag wel onderling regelen)
– Zonder stroom | alleen indien echt nodig mogelijk in overleg
– Water is te verkrijgen via 3 tappunten verspreid over het Festivalterrein
– Andere opties zijn bespreekbaar

Mocht jij jouw bedrijf willen promoten met een standplaats op het Happy Life Festival, dit jaar is vol, maar laat check vooral de Meet & Greets of neem contact met ons op over andere mooie dingen komend jaar.


De aanmeldingen lopen iets anders dan je misschien van ons bent gewend, want helaas zijn vorig jaar onze website en mailadres gehackt. Hierdoor hebben we op korte termijn een andere oplossing moeten vinden om toch een 4e editie van het Happy Life Festival te kunnen neerzetten. Gelukkig kwam onze lieve mede-organisator Hanneke Speekenbrink met de oplossing om alle aanmeldingen tijdelijk via haar bedrijf who YOU are te laten verlopen, waardoor alles toch door kan gaan. Super fijn toch!

Heb je nog vragen: mail ons dan op happylifefestivalnl@gmail.com

De workshops en lezingen zijn zo goed als geregeld, maar hier hebben we expres extra mogelijkheden voor gecreëerd. Namelijk op de Meet & Greets, elke maand bij Floralia Park. Een heel fijne aanloop naar het Festival, om zo al mensen te ontmoeten en je aan te melden als spreker om te delen wat jij hier komt brengen. In de vorm van een lezing of workshop, maar net wat bij jou past. Welkom!


Wil je meer ontdekken over het Happy Life Festival en de Happy Life Pre-Party op 17 juni of de maandelijkse Meet & Greets, check dan even onze Facebookpagina of klik op onderstaande banners om naar de Events te gaan.

We zien je graag op het Floralia Park te Oosterhout

Liefs Team Happy Life