Deelnemers Happy Life Festival 2023

Hieronder stellen de deelnemers van de 4e editie van het Happy Life Festival 2023 zich persoonlijk aan je voor! Ze zijn er allemaal klaar voor om je te ontmoeten op 9 september 2023 van 10.00 – 18.00 uur op de Festivalmarkt.

🔥 Harten 5 Wij zijn Anne-Marie Martijn en Ingeborg Schoonbroodt van Harten5 en nemen je graag mee op klankreis. Iedere keer met een speciaal thema. Vooraf aan de klankreis doen o.a yoga oefeningen, meditatie, mantra zingen om dichter bij jezelf te komen en daarna nemen de klanken je mee in een diepe ontspanning. Wij creëren een ceremoniële setting en doen ook op maat gemaakte rituelen bij speciale gelegenheden zoals een uitvaart of bijzondere viering. Wij reizen naar diverse locaties en nemen onze spullen zelf mee. Wij creëren een ceremoniële setting en doen ook op maat gemaakte rituelen bij speciale gelegenheden zoals een uitvaart of bijzondere viering. Wij reizen naar diverse locaties en nemen onze spullen zelf mee. Voor ons aanbod en sfeer te proeven kun je ons vinden op Instagram www.harten5.nl.

🔥 Treja Vanaf het begin van het Happy Life festival ben ik aanwezig geweest met verkoop van mijn spirituele artikelen, zoals o.a. boeken, kaartendecks, stenen, mineralen, mooie kristallen bollen en lotusbloemen. Ook ben ik al ruim 20 jaar met deze artikelen op diverse spirituele en paranormale evenementen aanwezig. Voor een verdere info verwijs ik je graag naar mijn website: www.treja.nl dan kan je zien bij de fotogalerij wat ik allemaal in huis heb.

🔥 Annie Fens Fijn je te ontmoeten op het Happy Life Festival 2023 op 9 september. Op deze mooie dag geef ik in mijn stand korte consulten met Tarot kaarten leggen en Readingen of met Thetahealingen. De Tarot kaarten kan ik leggen als je ergens inzicht in zou willen of bij een bepaalde vraag. Je kunt ook kiezen voor Thetahealingen bij allerlei klachten of dingen die je graag zou willen veranderen in je leven. Zeer geschikt om beperkingen en (oude) overtuigingen op te ruimen en of patronen te doorbreken. Je bent van harte welkom bij mijn stand. Natuurlijk ook als je alleen maar informatie zou willen over wat er allemaal mogelijk is in mijn praktijk en/of bij vragen hierover. Meer info: https://www.anniefens.nl/ Namasté Annie Fens.

🔥 Hans Hermens Shiatsu Stoelmassage. Mijn naam is Hans Hermens en ik woon in Breda. Als gediplomeerd massagetherapeut geef ook Shiatsu Stoelmassage. Dit is een laagdrempelige korte ontspannende en activerende massage ter preventie van stress. De massage wordt over de kleding heen gegeven. Het is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage op een massagestoel. Hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen komen aan bod. Bij deze massage maak ik gebruik van diverse technieken om je spieren snel te laten herstellen en je energie weer te laten stromen. Een opkikker voor het lichaam! Deze stoelmassage van 15/20 minuten bied ik aan voor 15/20 euro dit weekend.

🔥 Liedewij Giri Hoe gaat het met je? Welkom bij Joyti Natuurgeneeskunde. Liedewij Giri is een holistisch natuurgeneeskundig therapeut die gebruikt maakt van natuurlijke producten en geneeskrachtige kruiden en óók therapie in de natuur aanbiedt. Je hoeft niet met klachten te blijven zitten als je begrijp hoe zij iets vertellen over jouw manier van ziek zijn. Gun jezelf een helende manier van gezonder worden en laat je in dit proces ondersteunen. Dit kan door kruiden zoals fytotherapie, Bachbloesemremedie, Lichaamsgericht werk, gepersonaliseerd voedingsadvies, leefstijl advies én therapeutische gesprek voor zowel jeugd en volwassenen. Holisme gaat over hoe het lichaam, de ziel en onze omgeving op elkaar inwerken. Afvalstoffen kunnen alleen afgevoerd worden als je daar sterk genoeg voor bent. Loslaten is dus vaak nog niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom zijn alle behandelwijzen in de therapie persoonlijk afgestemd om jou maximaal te helpen genezen. Liedewij Giri is een erkend therapeut en haar therapie wordt bij de meeste aanvullende verzekeringen vergoed. Ik nodig je uit om kennis te maken, neem alvast een kijkje op mijn website. Op het Happy Life Festival vind je mij in een tent met 15 minuten iriscopie. Door een foto van je oog te maken kan ik je heel veel vertellen over hoe de doorstroom van energie en voeding in jouw lichaam verloopt. Blijven er afvalstoffen achter? en wat kun je doen om jezelf weer op te schonen? Dat wil ik graag voor je bekijken. Tot ziens! Website: www.joyti.nl Email: info@joyti.nl.

🔥 Silvia Derks Silvia Derks Medium /Spirit Art, Privé consulten. Tijdens het consult maak ik voor u een tekening van waterverf. Het weergeeft een persoonlijke boodschap. Kan zijn over relatie / werk of liefde. Daarnaast maak ik contact met overledenen om dierbaren dichter bij je te brengen. Van tevoren maak verschillende portretten van overleden dierbaren. Ze komen te hangen bij mij standplaats. Kom kijken of u eentje ervan kent. U bent van harte welkom voor een consult. Aquarelschilderijen, Sinds 2022 ben ik over gegaan op aquarellen. Het geeft mij een nieuwe uitdaging. Het is verrassend hoe je passie een nieuw jasje krijgt. Spelen met water en verf komen tot verassend speels effecten. Een paar van deze aquarelschilderijen neem ik op deze festival. Zou zeggen kom kijken en geniet ervan. Ze zijn te koop. www.silviaderks.nl.

🔥 De TAROT-meisjes Welke wijsheid heeft de tarot jou vandaag te bieden? Met passie, gevoel en nuchtere spiritualiteit lezen wij jouw kaarten. Waar zit jouw vuur? Of ben je meer water? Ervaar met ons de symboliek van de tarot en laat je inspireren en adviseren!
De TAROT-meisjes zijn meisjes van alle leeftijden. Soms nog aan het onderzoeken en leren, op andere vlakken kundig en bekwaam. Openheid, verbinding en oprechte interesse kun je van ons verwachten. Inzichten willen we je geven, spiegels aan je voorhouden. Kom je bij ons langs voor een vleugje symboliek? We vragen een bescheiden bijdrage van € 5,– voor 10 minuten. ‘

🔥 Joyce Stam Ik sta met producten van Forever Living. Ervaar de helende kracht van aloë vera. Een stralende huid en boordevol energie en je gewenste gewicht, daar vertel ik je graag meer over. Tot op het happy life festival, Groetjes Joyce stam.

🔥 Willy de Haan Mijn naam is Willy de Haan en tijdens dit festival zal ik het volgende aanbieden: SoulTalk / Soul Game, Het is een Magische ontdekkingsreis door de ziel. – Spelenderwijs – Ontdekken – Toeval – Verhelderend – Magisch – Confronterend – Helend Bewust worden door Inzicht in heden en verleden met behulp van: – Speelkaarten -symbolen -dobbelstenen -kleuren- getallen- letters -pionnen etc. Door heldere afstemming en verbondenheid in het heden, ontstaat er een ruimte waar de Ziel spreekt en het Ware Zelf zichtbaar wordt. Simpel gezegd… Een magisch spel vol toevalligheden waarbij er niet gespeeld wordt… Tot binnenkort! Vriendelijke groet, Willy de Haan.

🔥 Loeki Houtepen Mijn naam is Loeki Houtepen, mijn bedrijf heet Loekinside. Mijn interesse ligt vooral in de creatieve, spirituele en persoonlijke ontwikkeling van kinderen en volwassenen. We leven in een maatschappij met hoge verwachtingen, en prestatiedruk. Dat zie ik ook in mijn werk als leerkracht. Verschillende gebeurtenissen in ons leven kunnen ervoor zorgen dat we ons eigen ‘ik’ soms verliezen. Ik bied workshops, cursussen en trainingen aan om jezelf op een creatieve manier beter te leren kennen en vanuit jouw authenticiteit te leven. SoulCollage® en Mindfulness is onder andere deel van mijn aanbod. Neem een kijkje op mijn website om hier meer over te weten te komen: www.Loekinside.nl. Ik hoop je te ontmoeten op het festival voor een mini-workshop SoulCollage® en een aanbod aan kleine edelstenen.

🔥 Jeannette Hancock Hoi Happy Life Lover. Ik ben Jeannette Hancock, eigenaresse van Oil Revolution. Je bent van harte welkom in mijn stand op het Happy Life Festival. Mijn bedrijf, Oil Revolution, is specialist op het gebied van aromatherapie en hydrolatentherapie en is gevestigd in Dorst. Naast aroma- en hydrolatentherapie heb ik ook een aanzienlijk assortiment in natuurzuiver losse thee variaties. Tijdens het Happy Life Festival kun je kennis maken met diverse etherische oliën en hydrolaten. Ik vertel je dan graag alles over de toepassingen en het gebruik van deze producten. Naast de etherische oliën heb ik plantaardige basisoliën en diverse natuurlijke huidverzorgingsproducten, roomsprays, aromadiffusers, thee accessoires en meer. Kortom, heel veel leuke, lekkere en natuurlijke producten. Heerlijk voor jezelf maar natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven! Ik zie je graag op 9 september aanstaande. Liefs Jeannette.

🔥 Miriam Tienen De Verbindingsboom, Intuïtieve schilderijen met een boodschap. Mijn intuïtieve schilderijen zijn stuk voor stuk uniek. Ze ontstaan “als vanzelf” vanuit de flow op dat moment en Ieder schilderij heeft een helende en unieke energie die past bij degene die “geroepen” wordt door het schilderij. Het merendeel van de schilderijen is voorzien van een handgeschreven boodschap die er in een dichte envelop bij zit en die ook magisch aansluit bij misschien wel jouw. Speciaal voor het Happy life festival bieden we als extra mogelijkheid een live reading aan, aan de hand van het door jouw gekozen schilderij zal Caroline Slotboom van Caroline Cares deze voor jouw verzorgen met haar loepzuivere intuïtieve en nuchtere aardse benadering. www.deverbindingsboom.nl.

🔥 Marieke Zwinkels Kinderen van nu: Opvoeden zonder schuld, schaamte en oordeel. Schuld, schaamte en oordeel zijn verweven in onze realiteit. In alles. In hoe je met anderen omgaat, in hoe je de wereld bekijkt. In hoe je jezelf bekijkt. En in hoe je bekeken wordt, hoe er met je omgegaan wordt. Daar is niet zozeer iets mis mee. Het is alleen niet (meer) werkelijk ‘houdbaar’. Er is zoveel gebeurd, de afgelopen jaren. Iedereen heeft zoveel keuzes moeten maken, zoveel moeten schakelen en zoveel moeten loslaten. Er komen steeds meer mensen die zeggen, ik wil af van de angst, af van de schaamte, het schuldig voelen maar ook anderen schuldig vinden. Ik wil niet meer oordelen, niet over mezelf en niet over de ander. Ik ben er moe van. Het levert me niks op. Ik wil eigenlijk alleen nog gewoon van mezelf houden, gelukkig zijn, vrij zijn. En ik wil dat ook voor mijn kinderen. Hier ga ik het tijdens mijn lezing over hebben. Vanaf 9 september – tijdens het Happy Life Festival gaan we officieel open met The Fountain Totaalopleidingen en kun je je gaan inschrijven voor de opleidingen. www.mariekezwinkels.com

🔥 Sandra van Happy Chi Coaching Ik geef draakjesmassage en leer ouders om deze dagelijks zelf op hun draakje(s) toe te passen. Draakjes zijn voor mij prikkelgevoelige kinderen zonder prikkelfilter. De Qigong massage, zo heet de draakjesmassage officieel, is een oude wijsheid uit de chinese geneeskunde en werkt enorm goed op de prikkelverwerking bij jonge kinderen. Naast draakjesmassage leer ik Qigong Earth aan ouders. Dat zijn 12 Qigong Earth oefeningen voor je eigen ontspanning en welzijn. Fijn dat ik je op het Happy Life festival alvast kennis kan laten maken met deze eeuwenoude gouden combinatie: draakjesmassage en Qigong Earth voor drakenvrouwen. Ik zie je graag. Zai Chen. Benieuwd naar jouw kleur draakje? www.happychicoaching.nl

🔥 Arjan Vermeulen van www.wiejijbent.com. Kun je maar niet kiezen welke baan of studie bij je past?
En wil je het eens op een andere manier onderzoeken dan via een loopbaantraject, beroepskeuzetests of assessment. Ik ontmoet je graag! Wat veel mensen niet weten is dat dat ik over een zeer fijngevoelige intuïtie beschik. Naast recruiter van een eigen Werving en Selectiebureau werk ik ook als intuïtief coach. In deze hoedanigheid kijk en voel ik met je mee naar wat er zich van binnen in jou afspeelt. Samen gaan we op zoek waar jouw hart naar verlangt. Meestal weet je dat (onbewust) wel, maar kom je er zelf niet bij. Je krijgt van mij het duwtje in de juiste richting. Door mijn spirituele kant én mijn ervaring in de zakelijke wereld ben ik in staat de praktische vertaling te maken. Net zo handig en fijn. Meer informatie vind je op: www.wiejijbent.com Heb je vragen of interesse? Ik ben telefonisch en per w’app bereikbaar op 06 24 98 28 91 of stuur een DM.

🔥 Joyce en Hans Joyce en Hans staan op de stand om de Stichting Jade voor Jou, die massages verzorgen aan ouders die noodzakelijk in een Ronald Mac Donald huis moeten verblijven, te promoten, donateurs te zoeken en doormiddel van het geven van handmassages (met vrijwillige bijdrage) de fondsen aan te vullen. Op de stand zal ook informatie te verkrijgen zijn over Zakelijk Human Design en Lichaamswerk. https://www.facebook.com/stichtingJadeVoorJou.

🔥 Helga Beekers Naar meer rust en zelfvertrouwen! Mijn naam is Helga Beekers en ik ben psychosociaal therapeut en coach. Wil jij jouw kwaliteit van leven verbeteren en genieten van je leven? We maken allemaal situaties mee, die we niet kunnen veranderen. Je kunt wel leren om daar anders mee om te gaan, zodat jijzelf weer de regie hebt over je leven. Tijdens het Happy Life Festival wil ik graag samen met je kijken hoe ik je daarbij kan helpen. https://www.jeeigenpad.nu.

🔥 Annemieke Witteveen Blessed Be – Godinnen en Graancirkels is er ook dit jaar weer bij tijdens het Happy Life Festival 2023. Je bent welkom aan de kraam die gevuld zal zijn met mooie artikelen. De meeste artikelen zijn gerelateerd aan de Godin maar ook neem ik weer Gaia’s mee in alle soorten en maten, notitieboeken, sieraden en heel veel fijne andere spulletjes. Ben je op zoek naar een mooi cadeautje (al dan niet voor jezelf) of wil je gewoon even snuffelen? Je bent welkom. Ik hoop je te zien in Oosterhout. www.annemiekewitteveen.com.

🔥 Suzan (@uniekinjekracht) Ik omschrijf mezelf graag als een ervaringsdeskundige in integreren van diepere zelfontwikkeling. Afstemmen en inzichten delen, is een natuurlijk talent van me. Mijn expertise is een veilige setting vormen om energetische en spiritueel een ander te ondersteunen en verder in een laag van bewustzijn te verruimen. Praktische tips geef ik meteen in een sessie mee, om als onderneemster/ouder en groeiende ziel juist makkelijk een stap verder te komen, in een struggle in je dagelijks leven. Vaardigheden die ik hiervoor on & offline gebruik zijn diverse kaartendecks, theta healing (meditatie), blauwdrukboekjes van Human Design (toolkit). Ieder mens is uniek. Mijn motto; ‘Zijn wie je bent, dat is geluk.

🔥 Kristel (@brandingfeather) Kleur verspreiden, dat is één van mijn motto’s. De wereld mooier maker door middel van kleur. Aan de hand van een kleurenblauwdruk en elementenvlieger zie jij wat jouw grootste kracht is en welk element daarbij hoort. Op welke manier jij de dingen doet die jou het gemakkelijkst af gaan. Wat doet een bepaalde kleur met je en hoe voel je je wanneer jij jouw krachtkleur draagt. Dit is in te zetten voor jou als persoon maar ook voor de branding van je onderneming. Ik kan niet zonder kleur en gebruik deze dan ook graag in mijn intuïtieve schilderijen die graag je woonkamer, praktijkruimte of kantoor verrijken. Daarnaast geef ik energetische healings aan paarden zodat ze weer lekkerder in hun vel komen te zitten.

🔥 Mijn naam is Annemiek Dikkes, geboren in 1971 en sinds 2018 woonachtig in Oosterhout. Na jaren werken vanuit huis op het spirituele vlak, ben ik in februari 2022 gestart als holistisch therapeut in mijn praktijk Hands with Sense, ook in Oosterhout. In mijn praktijk ligt de focus op NEI therapie, NEI is een unieke methode om onverwerkte incidenten, trauma’s, fysieke klachten en emotionele problemen op een bijzondere snelle en plezierige manier aan te pakken en op te lossen. Ik werk met de biosensor, hiermee laat ik mensen graag kennis maken op het festival. Verder zijn er nog spirituele sessies die aan bod komen in de praktijk en leg ik kaarten uit verschillende decks, dit zal ik ook doen op het Happy Life Festival. Neem voor meer info vooral een kijkje op mijn website: www.handswithsense.nl 

🔥 Wilma van Stokkom, Devi Waterfles, met Flower of Life of Sri Yantra. De duurzame, blauwe Devi Waterfles met vredesmantra’s, yantra’s en heilige symbolen verbetert het water, wat je erin vult. Het wordt zachter, geënergetiseerd, geactiveerd en gestructureerd, naar het principe van de Japanse wetenschapper Masaru Emoto. Met de aankoop van de waterzuiverende 2 Liter Devifles doe je veel voor je gezondheid, je bewustzijn en het milieu. Bovendien ondersteun je het Devi Water project www.deviwater.org. Help plastic te vermijden en drink bewust levend water. We nodigen je van harte uit om het verschil te komen proeven! Bezoek www.deviwater.eu voor meer informatie. 

🔥 Natasja Schipper, Vind jouw manier van opvoeden, want jouw manier is de goede manier. Holistich opvoeden:  Hoe doe je dat? Wil jij als ouder meer bewust zijn van je eigen gedrag, je energie en weet je dat jouw bewustzijn invloed heeft op de ontwikkeling van jouw kind? Leer om je kind te begeleiden naar authentieke, blije en zelfverzekerde mensen. Ga rust en overzicht ervaren in wat er allemaal bij het ouderschap komt kijken.  https://www.holisticparenting.nl

🔥 Mijn naam is Lieuwe en sinds juni ben ik afgestudeerd als Holistisch Therapeut. De basis van verschillende behandelingen is reiki. Reiki is het doorgeven van de universele energie. Tijdens het Happy Life festival zal ik korte reiki sessies gaan geven om mensen te laten ervaren wat reiki is. Indien men een uitgebreide behandeling wenst, dan kan dat via mijn website. Mijn website is: www.reikilieuwe.nl  

🔥 Ik ben Gerda Brondijk en ik noem mijzelf een energetisch begeleidster. Ik begeleid mensen in hun herstelproces op zowel fysiek, mentaal en spiritueel gebied door inzichten te geven over de interactie met zichzelf en hun omgeving. Ziektes en Symptomen kunnen een uitnodiging zijn om te ontdekken wie jij van nature bent en wat jij vanuit daar wilt gaan doen. Door deze te Herkennen en te Erkennen stimuleer je het herstelproces. Samen werken we aan dit proces. Jij bent immers zelf verantwoordelijk voor jouw Lichaam en Geest. Door te luisteren naar jouw lichaam kan jij jouw koers beter gaan bepalen. Jij mag (leren) aangeven wat jij wilt en ik mag jou daarbij begeleiden. Ik maak gebruik van verschillende energetische technieken zoals bijvoorbeeld Quantum Touch, Quantum Allergy, EFT, Psych-K en Diepte-Transformatie. Inzichten vanuit een Mindmap-Systeem en de Germaanse Geneeskunde geven extra ondersteuning. Daarnaast laat ik me graag ondersteunen door de Gidsen van de Eenheidsenergie en onze Engelen.  

🔥 Liesbeth de groot, Het Kennis Boek is een kosmisch boek dat ons helpt om versneld een hoger bewustzijn te bereiken. Dit is mogelijk omdat een energie op de tekst zich afstemt op jou afstemt. Tijdens het lezen wordt hoogfrequente energie uit de 19e dimensie bewustzijnslaag in je opgenomen. Helemaal passend bij je eigen niveau van bewustzijn. Heel bijzonder om mee te maken. Op die manier maakt de energie je klaar voor de Gouden Tijd, een symbolische aanduiding voor een wereld van eenheid en vrede. In aanloop naar de nieuwe tijd zijn vele kosmische initiatieven gestart om ons naar deze zo verlangde wereld te begeleiden. Het Kennis Boek is hierbij een enorme hulp. Het is een kosmische gids die op een nieuwe, zachte manier blokkades opruimt en zorgt voor een goede aarding, gronding. Alleen maar door het te lezen en herlezen. Er is ook een schrijfprogramma maar dat is naar eigen keuze. Het liefst wordt het boek gelezen in kleine groepjes. Het energieveld wordt hierdoor versterkt. Bovendien heeft het een positief effect op het collectieve bewustzijn. In meer dan 60 landen zijn leesgroepen gevormd. In Nederland zijn ook veel groepen actief. Op vrijdagmiddagen heb ik een groepje bij mij thuis in Breda. Het boek krijg je dan te leen en na een proefperiode van een maand betaal je slechts 10 euro per maand. Het boek is te koop via de website. Op mijn website staan regelmatig lezingen die ik geef. Kom naar de stand om het boek te zien en te voelen of om je op te geven om de hoofdstukken te ontvangen. Van harte welkom! Lieve groet, Liesbeth www.liesbethdegroot.com  

🔥 Toon en Essie, levenspartners en soulmates. Toon is al meer dan 40 jaar goudsmid en al meer dan 30 jaar eigen baas. Hij maakt unieke sieraden, met een duidelijk herkenbare “handtekening”. Toon op intuïtie draagbare kunstwerkjes gemaakt van gerecycled goud en/of edelstaal met daarin vaak een (edel)steen of mineraal verwerkt. Toon maakt ook herinnersieraden, gemaakt met/van oude gouden sieraden, met verwerking van as/haar, zowel zichtbaar als onzichtbaar verwerkt in een sieraad, alles wordt goed doorgesproken in het atelier in Rucphen  (op afspraak) Je kunt de unieke sieraden bekijken op https://www.facebook.com/ToonElstenUniekeSieraden Essie is een creatieve dame die Toon ondersteund met de sociale media, website en communicatie voor Toon Elsten Unieke Sieraden. Daarnaast maakt ze intuïtieve kunst op canvassen, hout, glaswerk, bloempotten, dienbladen, etc. Essie stopt haar spiritualiteit in haar werk, zodat de stukken een positieve werking hebben. Essie’s kunst kun je bekijken via https://www.facebook.com/profile.php?id=100095225882578 Beiden zijn wij aanwezig in een mooie tent om onze werken door jullie te laten ontdekken en met ons kennis te maken. We hebben er veel zin in om jullie daar te zien.

🔥 Ayurveda Wij: Marjon Willems van natuuropjebord.nl en Josephine Broeders van audesapere.nl staan op het Happy Life Festival om de Ayurveda meer bekendheid te geven in Nederland. Wij werken in onze praktijk met Ayurveda en organiseren o.a. Pancha Karma kuren in India en Nederland. Marjon geeft Ayurvedische kookworkshops en Josephine geeft alle Ayurvedische behandelingen in haar praktijk.

De eerste week van oktober hebben wij een Indiase arts in huis: dr. Shubhangee. Zij is een universitair opgeleid Ayurvedisch arts en zij reist door heel Europa dus kent onze cultuur Zij gaat consulten doen in Oosterhout en Uden. Daarnaast is er een lezing: hoe blijf ik gezond met Ayurveda, een lezing over Ayurvedische aanpak van 40 dagen na de bevalling en er zijn kookworkshops.

Op het festival kun je kennis maken met het mooie van Ayurveda. https://www.audesapere.nl/een-week-vol-ayurveda

🔥 Warmhoutvrouwen Warmhoutvrouwen Joke en Toke zijn 2 vlamboyante vlaamse vrouwen. Ze helpen je met het reguleren van jouw innerlijke vuur. Is het een waakvlammetje of een uitslaande brand? Moet het wat getemperd worden, of juist aangewakkerd? Wil je een zacht sluimerend vuur om je helemaal in te verwarmen of een passionele warmte die je diep van binnen raakt. Voel je je wat uitgeblust of opgebrand? Joke en Toke weten raad! Ook gespecialiseerd in blustechnieken voor opvliegers. 

🔥 Jos Smits van ik-luister.nu, Paragnost die antwoord op levensvragen vanaf het NU en voor de toekomst. LEVENSVRAGEN: Dat zijn de vragen die u dagelijks bewust of onbewust uit balans brengen en beantwoord wilt hebben. Meestal is dit ook een rode draad in uw leven. Het zijn vragen die u nieuwsgierig maken wat de uitkomst ervan zal zijn omdat u er onzeker door kunt zijn geworden. Het holistisch element is dat de balans tussen lichaam en hoofd weer in evenwicht komt.

– Vooruitzichten kunnen u geruststelling bieden.
– Inzichten kunnen u tot oplossingen helpen.
– Bevestiging van een gevoel kan u tot bewustwording leiden.

Het zal u altijd goed doen om hier de antwoorden van te ontvangen. De kaarten ondersteunen ook de inhoud van ons gesprek. De kaartleggingen zijn van Meester MORYA een meester van de zelfliefde die helderheid geeft en daardoor uw energie gespaard blijft. Kom gerust kennismaken dan kijken wij samen vanaf het NU naar de vooruitgang of volg mij op https://www.facebook.com/kluisternu/

🔥 Joyce Beckker Zit jij al in je ‘happy life trein’? Of kamp jij met storingen op het spoor? Je wil wel graag naar je volgende station, maar steeds steekt onderdrukte pijn weer de kop op die zorgt voor vertragingen. En dat terwijl jij dacht er wel klaar mee te zijn… Kom er bij de stand van Rejoyce Xpress ‘in sneltreinvaart’ achter welk oud zeer zorgt voor jouw vertraging. Je krijgt er ook nog gratis advies van mij bij. Zodat jij meer zicht heb op je spoor naar vrijheid. Voel je welkom bij Joyce Beckker, www.joycebeckker.nl

🔥 Irene Haarmans van Bewust- en welzijnspraktijk ‘Met Irene’ Voor de derde keer sta ik op het Happy Life Festival met mijn essentiële oliën. Tijdens het festival kun je komen ruiken, uitproberen, informatie vragen en oliën aanschaffen. Intuïtief of met mijn biotensor kan ik je begeleiden in je keuzes. Laat je verwonderen over wat je allemaal ZELF kunt doen voor je eigen algehele gezondheid en welzijn. www.metirene.nl

🔥 De Natuurlijke Babywinkel biedt het beste voor het welzijn van je baby, de aarde en toekomstige generaties door natuurlijke en duurzame producten. https://www.natuurlijkebabywinkel.nl/

🔥 Rosa Wij verkopen Fairtrade kleding in natuurlijke materialen, altijd met gratis kleur en styling advies!

🔥 Mijn naam is Diana van der Steen. Ik ben heldervoelend en gediplomeerd Tarotmediator. Inmiddels geef ik al meer dan 10 jaar met veel plezier Tarotconsulten en is geen vraag mij meer vreemd. Kom dus gerust langs als je ergens mee zit, dan gaan we samen kijken welke kaarten er voor jou op tafel komen. Daarnaast geef ik ook Tarotcursussen voor Beginners en voor Gevorderden dus vraag hier zeker naar als je hierover meer informatie wilt. Mocht je je gelijk in willen schrijven dan ontvang je op deze dag 10% korting.  Toch leuk meegenomen!Voel je welkom.

🔥 Claudia van Healing Inner Trauma Ik ben holistische NEI therapeut. Heb mensen om blijvend van hun Trauma op zowel fysiek , biochemische, emotioneel en spirituele vlak af te komen.  https://www.healinginnertrauma.nl/

🔥 Bij het Happy Life Festival horen ook Happy Birds. Stichting Africa at Heart is dit jaar op het festival aanwezig met een kraam vol handgemaakte houten en metalen vogeltjes en andere afrikaanse kadootjes uit Kenia  Malawi en Zimbabwe. Met de opbengst van deze mooie producten helpt Africa at Heart een project in het dorpje Majarilo in Malawi. Welkom bij Africa at Heart – Happy Birds

🔥 Wij, Tineke & Claudia, geloven dat het leven bedoeld is om te leven! Met liefde zijn wij jouw Leefcoach en inspiratiebron voor meer licht, luchtigheid en levensvreugde. We verheugen ons om jou tijdens het Happy Life Festival te ont-moeten. Tot zijns! Claudia Bastiaansen & Tineke Trompenaars | Licht & Luchtig Leven | Www.lichtenluchtigleven.nl

🔥 Sofie is woordenkunstenaar. Als ‘natuur filo-Soof’ komt ze tijdens haar avonturen prachtige mensen tegen. Voer samen een diepgaand gesprek over het leven. Wie weet schrijft ze een persoonlijk gedicht voor je. Op gevoel. Ook begeleidt ze mensen in haar Yurt. Van binnen naar buiten. Met kwetsbaarheid en intuïtie als kracht, neemt ze een kijkje in hun binnenwereld. Waar emoties stromen en je puur naar buiten mag gaan. Nieuwsgierig? Kom ont-moet-en. Lieve tover groetjes! Soof www.denatuurfilo-soof.nl

🔥 Stacy Musch van Ik kies edelstenen Sinds 2019 run ik met veel liefde en plezier mijn edelstenen atelier in Oosterhout. Ik maak handgemaakte edelstenen sieraden en geef ik met veel passie en plezier edelstenen workshops. Het leukste vindt ik om alles passend te maken en mee te kijken welke stenen er bij jou passen. Dat kan een sieraad zijn maar ook losse stenen. Want het belangrijkste vind ik dat jij het met veel liefde en plezier draagt. www.ikkiesedelstenen.nl

🔥 Ilonka Oomen Sinds kort heb ik mijn eigen bundel “van gevangen naar vrij” uitgebracht. Mijn persoonlijke verhaal, in 20 blogs die gaan over: angst/dwangstoornis,  autisme, geloof en homoseksualiteit . En hoe ik van overleven naar leven ga en de reis van van hoofd naar m’n hart maak. Met deze bundel sta ik op t Happy Life Festival. Kom gezellig even langs en neem een kijkje in mijn bundel. Speciaal voor t Happylife is mijn bundel 10 euro (ipv 13,50). Daarna zal de prijs blijvend 13,50 zijn. Ik zie je graag zaterdag.  Groetjes Ilonka 


En natuurlijk nog vele andere mooie ondernemers op de Festivalmarkt 🔥🔥! We ontmoeten je graag tijdens de 4e editie van het Happy Life Festival op 9 september 2023 vanaf 10.00 uur in het Floralia Park te Oosterhout NB.